AUDIO – EXCLUSIV / Eroul de la Sevilla s-a întâlnit cu CSA. Ce discuție a purtat cu Talpan și ce spune despre meciul cu Academia Rapid

Helmuth Duckadam a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM, despre derby-ul Ligii a IV-a dintre CSA Steaua și Academia Rapid.

Oficialul FCSB a dezvăluit că a fost solicitat de reprezentanții CSA pentru a pregăti niște suprize suporterilor și, inevitabil, s-a întâlnit și cu „dușmanul” echipei patronate de Becali, Florin Talpan.

„E unic în istorie ca un meci de Liga a IV-a să adune atâția suporteri. Sigur, este un meci al orgolilor, din punctul meu de vedere, pentru că practic partida, scorul, rezultatul nu au niciun fel de importanță în economie clasamentului. A fost un sentiment de orgoliu pentru cei de la CSA, să nu se lase mai prejos de cei de la Rapid care au anunțat că vor avea 23.000 de suporteri. Sunt convins că foarte mulți dintre spectatorii de pe Arena Națională sunt susținători ai echipei FCSB și merg la acest joc tocmai pentru a demonstra că sunt peste cei de la Rapid. Mulți dintre spectatori merg să îi susțină pe Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan, pe Bumbescu sau pe cei care activează în momentul acesta la CSA și nu mi se pare nimic nefiresc.

Eu am fost solicitat de cei de la CSA să semnez niște mingi pentru suporteri, care se vor da înainte de această partida. Am acceptat cu plăcere chiar dacă sunt într-o altă tabără, dar pentru suporteri cred că niciun efort nu este prea mare. M-am întâlnit cu Marius Lăcătuș, cu Ștefan Iovan și inclusiv cu domnul Talpan care era foarte fericit că el câștigă și i-am spus: „ce câștigi?”. Câștigi un proces, câștigi două, trei, dar noi care nu înțelegem ce se întâmplă cu toate procesele astea… Ce își mai imaginează cei de la UEFA, cine este Steaua, ce mai este Steaua, ce a făcut timp de 14 ani și dintr-o dată nu mai este Steaua. Eu nu știu ce se câștigă până la urmă. Bulversarea asta care s-a creat este din niște orgolii personale ale unor oameni și e păcat că s-a ajuns aici”, a declarat Helmuth Duckadam în cadrul emisiunii „Execuții în direct”.

AUDIO. Interviul lui Ducadam

  • De unde se vede ca nu degeaba esti PROVIDENTIALUL nostru ! Sa ne traiesti, HELMUT! Numai cine nu a vazut privirea ta hipnotizanta din UNICA FINALA (..hai baieti, chiar nu mai bate nimeni?!…) nu intelege ca un trofeu e mai presus de patimi, el vine de SUS!…..

  • Duckadam a facut exact ce trebuia sa faca ( acum si daca ne gandim logic, este angajat al FCSB ), desi daca privim prin prisma unor minti luminate ar fi trebuit sa refuze categoric. A facut parte din echipa care a castigat CC ( cupa campionilor ), atat. Nu a ajuns la dinamo ca sa fie injurat de stelisti.

    Eu unul, si toti amicii mei ( unii fosti de prin PN ) care acum sustinem Steaua din liga 1, niciodata nu am putea sa ne injuram legendele, fie si cele din tabara CSA. Injuram CSA cand ne mai ia valul….desi stim ca nu e ok, asa cum poate stiu si sudistii ca nu e ok sa ii injuri pe Duckadam, Ilie Dumitrescu…etc. Dar nah, asta e sangele latin.

    • @killertits

      Revezi, te rog, loviturile de departajare de la Sevilla ’86. Helmut era in transa, i-a “facut ” pe toti spaniolii! Pe masura ce bateau isi pierdeau increderea. Era intr-o zi de gratie. Apara totul , numai unul de la noi trebuia sa marcheze! Asta cu “echipa castiga” e o chestie frumoasa, pana la loviturile de departajare, intr-o finala. Atunci, fiecare echipa sta intr-un singur om, fie portarul, fie jucatorul care bate!…

  • Se suci nea Imi …. acum continuatoarea este FCSB ….. mare e gradina …

Comments are closed.