Amical Steaua (FCSB) vs FC Luzen 0-0

Steaua (FCSB) a remizat, scor 0-0, în prima partidă amicală din 2019, împotriva elvețienilor de la FC Luzern.

Mihai Teja a folosit, la primul său joc pe banca roș-albaștrilor, noile achiziții ale iernii, Florentin Matei și Adrian Stoian, fiecare dintre aceștia evoluând câte o repriză.

Echipa de start a fost următoarea: Bălgrădean – Benzar, Planic (cpt), Bălașa, Morais Jr – Nedelcu, Matei – Man, Tănase, Coman – Rusescu.

În a doua parte, roș-albaștrii au evoluat în formula:

Bălgrădean – Roman, Bălașa, Filip (cpt), Stan – Zlatinski, Stoian – Jakolis, Moruțan, Tănase – Gnohere. Pe parcursul jocului, Vlad și Coman le-au luat locul lui Bălgrădean și Tănase.

Meciul integral îl puteți revedea aici: https://www.youtube.com/watch?v=6z8lQBxnwuk

Următorul joc al FCSB este programat duminică după-amiază, începând cu ora locală 16:00 (17:00 ora României), împotriva chinezilor de la Shanghai Shenhua, pe La Quinta Football Pitch, din Marbella. Partida va fi transmisă în direct pe www.youtube.com/FCSBTV.

AVANCRONICĂ

Astăzi, începând cu ora locală 16:00 (17:00 ora României), Steaua (FCSB) va juca primul meci amical din 2019, împotriva celor de la FC Luzern.

Partida se va juca la Coín, pe Estadio Jose Burgos Quintana și va fi transmisă în direct pe pagina de YouTube a clubului: www.youtube.com/FCSBTV

Fussball-Club Luzern sau abreviat la FCL, este un club sportiv elvețian fondat în 1901 cu sediul în Lucerna. Cel mai mare succes al FC Luzern a fost câștigarea Campionatului Elvețian în 1989. Clubul a câștigat de două ori Cupa Elvețiană (1960 și 1992) și a terminat pe locul patru (1997, 2005, 2007, 2012). Cu un total de 17 mișcări, FC Luzern are cel mai mare număr de promovari și retrogradări la și de la primul nivel național de la înființarea unei singure divizii de top la nivel național în 1933 (Swiss Super League).

În acest sezon, după 18 etape, FC Luzern ocupă locul 5 (din 10 echipe). Ediția trecută, 2017-2018, FC Luzen a terminat pe podium (locul 3), după Young Boys și Basel.

X Ray

  • Avem mult de lucrat sa disciplina tactic jucătorii… Practic în ultimii doi ani cei card au fost la Steaua au jucat “după ureche”… Sper ca Teja să-i reabiliteze…

    5
    2

Comments are closed.