[UPDATE] Alibec a semnat cu Astra. Cristian Lopez la Steaua (FCSB)?

Steaua l-a vândut pe Denis Alibec înapoi la Astra, pentru 1,2 milioane de euro. Becali plătise 2 milioane de euro în urmă cu un sezon și jumătate pentru transferul atacantului, golgheter la Astra în acea perioadă.

Denis Alibec a marcat însă doar 12 goluri și a mai reușit 10 pase decisive în cele 42 de meciuri in care a jucat. În sezonul 2017-2018 a macat un singur gol în Liga 1. Alibec a fost unul dintre marile pariuri pierdute ale lui Becali, care iarna trecută a refuzat 7 milioane euro pe Alibec în speranța că va obține în vară peste 10. Acum a pierdut 800k de euro la repatrierea lui Alibec.

Cota pe transfermarkt a lui Denis Alibec a scăzut dramatic într-un an, de la 3, la 1 milion de euro.

VIDEO. Fabulos cum Mironică face praf transferul lui Alibec la Astra! 🙂

Cristian Lopez la Steaua (FCSB) ?

Gigi Becali a anunțat la Digi Sport că 100% va veni un atacant de careu în această perioadă. E vorba de Cristian Lopez, fostul atacant al CFR-ului.

Becali a fost interesat de atacantul spaniol pe vremea când acesta a evoluat la CFR: latifundiarul și-a dorit un schimb cu Tade, dar până la urmă afacerea a picat și Lopez a ajuns la Lens. Acum, situația este diferită, acesta fiind liber de contract.

VIDEO. Best of Lopez

X Ray

 • Bravo lui! Sper sa-si justrifice banii cu Dinamo si Cufuristii!..:-)

  1
  1
 • Ah si eu care credeam ca si ar fi justificat pana acum banii. Mnah ce sa facem asa e frumos , bagam mesaje dupa plecare. Ma astept la un mesaj d-asta sugubat cand pleaca si nick.

  1
  2
 • De acord cu Cristian Lopez!….

 • Se pare ca Dunarea e tare!….

 • @vasglo
  Mă aștept la demiterea lui Conceicao după foarte probabila necalificare contra celor de la Malmo… Știm că modelul de “așa da” din fotbalul românesc, Chefere, nu acceptă compromisuri.

  2
  1

Comments are closed.