FCSTEAUA.RO

[UPDATE Partea a 2-a] Adio Templu! Un fiasco de eveniment marca CSA

VIDEO. Adio Templu! – prima parte

VIDEO. Adio Templu! – partea a 2-a. Eșecul unui eveniment istoric

Ziua Z, cea dedicată startului demolării Stadionului  Steaua, a venit! CSA Steaua a pregătit un eveniment pentru a marca acest moment istoric.

Personalități din fotbal și istoria grupării roș-albastre au fost prezente pe Ghencea. Pe gazonul ”Templului” fotbalului românesc din Ghencea se va disputa un meci între juniorii CSA dedicat acestui eveniment.

Acest eveniment istoric se consumă în mijlocul unui mare scandal  atât cel din interiorul CSA, cât și între CSA și FC Steaua București (FCSB). Marea schismă a cuprins și suporterii steliști, de aceea la acest eveniment nu va fi prezent decât un mic grup de susținători ai echipei de fotbal CSA din liga de amatori. Separarea la fotbal între CSA și FCSB s-a produs și între fostele glorii, unde opiniile sunt împărțite funcție de crez sau interes.

Au vorbit Mirel Rădoi, marea legendă stelistă Anghel Iordănescu și Marius Lăcătuș – Simbolul  cu 3 STELE:

  1. CSA Steaua: Jucător (1983-90, 1993-98) și antrenor din 2017
  2. AFC Steaua: Jucător (1998-2000)
  3. SC FC Steaua (FCSB):  Președinte (2005) și de 3 ori antrenor (2007-2008, 2009, 2010-2011)

Supărați pe conducerea CSA, evenimentul a fost ignorat/boicotat până și de fanii echipei
de fotbal a Armatei, cea din liga a 4-a.

Un mare eveniment, organizat într-un peisaj sinistru și o atmosferă dezolantă, parcă în ton cu nivelul la care CSA a adus marca Steaua la fotbal.

Probleme în Paradisul Armatei. Scandalul “adevărații” vs CSA

După ce l-au lăsat pe Becali  s-au apucat de Petrea, pentru a-i face loc noului lor simbol Steaua, Florin Talpan, pe scaunul de șef al CSA.

Puținii fani ai echipei de fotbal CSA Steaua prezenți la evenimentul Demolarea au afișat un mesaj ironic la adresa lui Petrea: “Nu mai snt fursecuri, le-a mâncat Petrea”.

Ei sunt în război deschis cu Petrea, luându-l peste picior și în urmă cu câteva zile în prima etapă din Liga a 4-a: “Peştele de la cap se împute / Petrea, se aude?”.

X Ray