home

Steaua LIVE: STEAUA-Bucuresti - CS-U-Craiova in direct pe net

Meciul STEAUA-Bucuresti - CS-U-Craiova e transmis pe gsptv, digisport sau alt canal pe care operatorul dumneavoastra nu il are in grila de programe? Puteti incerca sa vedeti meciul Stelei in direct pe internet.
Mai jos gasiti o lista de site-uri ce retransmit meciul live, prin diverse tehnologii cum ar fi sopcast, direct streaming etc. Nu va ramane decat sa incercati si sa vedeti care vi se pare cel mai bun.
Nu uitati sa acordati un calificativ site-ului pentru ca in aceasta pagina dorim sa pastram doar link-uri catre site-uri care ofera servicii satisfacatoare.
Daca sunteti un webmaster, aveti un astfel de site si doriti ca link-ul spre el sa apara aici, contactati-ne si trimiteti-ne urmatoarele detalii: titlul site-ului, descrierea site-ului, URL-ul site-ului. Va rugam sa nu omiteti unul dintre aceste elemente. Link-ul trebuie sa fie catre pagina ce contine fereastra player-ului web sopcast sau a stream-ului respectiv, nu spre diverse alte pagini.
FCSTEAUA.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru transmisiile oferite de aceste terte site-uri.
 
13 ani de la 02-03-2002

Prima aparitie Ultras

Returul campionatului editia 2001-2002 a fost prefatat de Supercupa Romaniei, care a coincis cu prima aparitie a grupului Ultras.

CS U Craiova

STEAUA Bucuresti
Duminica 1 martie 2015
Ora 15:30
Extensiv
Liga 1
TV LIVE