APEL EMERICH JENEI: “VENIȚI JOI SĂ SUSȚINEȚI STEAUA”! (FCSB)

Legenda Stelei, omul care a adus Cupa Campionilor Europeni în România, consideră că FCSB e STEAUA. Azi, într-o intervenție la PROX, Emerich Jenei cheamă fanii la stadion să susțină STEAUA, joi seara, contra celor de la Rapid Viena!
 
VIDEO. Apelul lui Emerich Jenei

X Ray

 • Asteptam replica biroului de presa CSA, Steaua Libera. O sa ne spuna din nou ca presa a scos din context si Ienei e de fapt fan CSA.

 • Astept de la talpanisti sa-l reclame la CNA pe Jenei pentru fecesebism.

 • La ei numai ala de-a zis ca-si baga ceva in Steaua e simbol.

 • p-asta o stiati, cum interpreteaza propagandistul de la Scanteia transferul lui Mihai Roman ?

  “In incheiere, am aflat ca ACS Gauss Bacău s-a retras din Liga 3. Veste buna pentru (CSA) Steaua, nu? Nu. Pentru ca faimosul comitet de urgenta a bagat in Liga 3 echipa secunda a celor de la Botosani. Si acum am aflat si de ce l-a cumparat Becali pe baiatul ala de 35 de ani de la echipa lui Iftime (Mihai Roman). Doar nu credeati ca de bun ce e!”

  Mihai Roman nici nu stie de ce joaca impotriva celor de la Rapid Viena, ca sa blocheze inscrierea recent infiintatei sectii de fotbal a CSA, peste rand, direct in liga a III-a, pe locurile vacante

  Individul de la Scanteia ar fi fost un excelent material didactic pentru Freud, pacat ca nu s-au sincronizat in timp si spatiu

  • @quark.
   Incredibil, eu cred ca o excursie la un doctor, prea multa paranoia.

  • Dar asta este o capodoperă. Să scrii atâtea cretinisme în 3 rânduri și jumătate e o performanță.
   În primul rând dacă Becali avea cel puțin 10% din inteligența cu care îl creditează dementul de la scânteia liberă azi clubul nu se numea în acte FCSB. În al doilea rând liga a III-a e organizată pe serii tocmai pentru a reduce cheltuielile cluburilor (că dacă trebuie să te deplasezi 500 km, nu te mai poți întoarce acasă în aceeași zi și trebuie cazată echipa cu tot cu staff-ul tehnic). Or, cum pm să se înscrie o echipă din București în seria moldovenească (Bacău, Botoșani)?
   În al treilea rând ROAF-ul permită completarea locurilor vacante în liga III-a echipelor care retrogradaseră din acea serie în sezonul precedent sau echipelor din primele două ligi care vor să-și înscrie sateliți sau echipelor care au juniori calificați în Liga Elitelor (nu e cazul CSA-ului).
   În al patrulea rând Roman are 33 de ani, nu 35 cât a scris dementul.

  • @Quark – au mai dat una zilele trecute – au zis ca s-a retras si Medgidia din Seria 2-Liga 3 si ca de ce nu ii baga pe ei frf, direct. Numai ca, Medgidia doar a amenintat ca se retrage si a jucat si chiar a castigat primul meci, deci nu se pune pb de a se fi retras. Dar ei vorbeau ca si cum deja s-ar fi intamplat, fara sa verifice ca meciul s-ajucat de 2 zile :))

 • Mulțumim frumos CSA-ului că a uitat să-l invite la ceremonia de ieri. Așa s-a simțit și Jenei dator să le dea vreo două peste bot cu comentariul ăsta.

 • Talpanistii sunt niste genii, trebuie sa recunoastem.

  La fiecare retragere de echipa din Liga a III-a, au vociferat ca de ce nu e bagata CSA in locul ei. Daca te uiti in regulament, vezi ca exista o intreaga ierarhie a echipelor inlocuitoare:

  a) Cluburile ce au retrogradat din Liga a III-a in sezonul precedent – CSA nu e aici.
  b) Cluburile care au terminat pe locul I in Liga a IV-a dar au pierdut playofful. Aici sunt vreo 21 de formatii. Iar talpanistii au pretentia sa sara peste toate formatiile astea – cu o echipa ce a terminat pe locul 2 in Liga a IV-a, adica similara altor 41 de echipe.

Comments are closed.