79% dintre steliști au decis: FC Steaua București e numai una, FCSB!

La 3 ani după pierderea siglei, războiul pentru marca Steaua este departe de a fi încheiat. Până atunci, fanii roș-albaștrilor s-au scindat în două tabere, dar foarte mulți dintre ei o consideră pe actuala echipă din Liga 1 continuatoarea celei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Asta reiese și dintr-un sondaj realizat de către Grupul Avangarde, care realizează cercetare sociologică cantitativă și calitativă. Astfel, 79% dintre respondenți au spus că FCSB este Steaua București.

  • Notă. Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde este un institut de cercetare de piață, înființat în 2005, nonpartisan, care informează publicul cu privire la agenda publică, atitudinile și tendințele care modelează societatea. Institutul realizează sondaje de opinie, cercetare demografică, analiză de conținut și alte cercetări științifice în domeniul datelor. Realizăm studii de opinie independente despre atitudinile românilor privind politica și problemele de politică majoră, studiem schimbările care au loc în rândul electoratului din România prin măsurarea tendințelor pe termen lung, precum și chestionări punctuale și topice cu privire la problemele actuale.

Într-un sondaj Avangarde, majoritatea participanților s-au pronunțat în favoarea clubului pe care-l conduce Becali, când au fost intrebati “Care este adevarata Steaua Bucuresti?”34 la suta dintre suporterii de fotbal din Romania sunt fani ai Stelei. Dintre ei, 79 la suta recunosc adevărata Steaua 1947  în FCSB. Numai 14 la sută susțin CSA Steaua, echipa pe care ministerul a inscris-o în vara trecută la amatori în Liga a 4-a București.

RĂSPUNSURILE DIN SONDAJUL AVANGARDE

  • Care este echipa favorita din fotbalul românesc?

Steaua 34%
Dinamo 8%
Craiova 4%
CFR Cluj 3%
Rapid 2%
Timisoara, Viitorul 1%
Nu am echipa favorita 5%
Altele 4%
Nu stiu, nu raspund 38%

  • Care este adevărata Steaua București: echipa deținută de George Becali sau cea deținută de MApN?

Cea deținută de George Becali 79%
Cea deținută de MApN 14%
Nu pot aprecia 7%

  • Din punctul dumneavoastră de vedere, cine ar trebui sa fie șeful Federației Române de Fotbal?

Gheorghe Popescu 47%
Razvan Burleanu 1%
Altul 5%
Nu pot aprecia 17%
Nu raspund 30%

  • Care este cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor?

Gheorghe Hagi 54%
Nicolae Dobrin 8%
Helmuth Duckadam 2%
Adrian Mutu 1%
Gheorghe Popescu 1%
Altul 1%
Nu stiu, nu raspund 33%

…. etc.

DATE DESPRE CERCETARE

  • Cercetarea a fost realizata in perioada 11.12-19.12.2017
  • Volumul esantionului: 800 de persoane de 18 ani si peste
  • Metoda de culegere a datelor: telefonic
  • Eroarea maxima tolerata la nivelul intregului esantion este de
    plus/minus 3,4%, pentru un interval de incredere de 95%.

Conform Gazetei Sporturilor, rezultatul sondajului nu l-a surprins pe Gigi Becali. Dimpotrivă, finanțatorul vicecampioanei se aștepta la un rezultat și mai bun în favoarea echipei lui Nicolae Dică. În plus, finanțatorul este convins că până la urmă va avea câștig de cauză și în instanță iar FCSB va reveni la numele Steaua.

Păi nu e normal. Trebuie 99% să zică asta. Adică 14% dintre români înțeleg anormalitate, lucruri anormale. Cei 79% înțeleg normalitate, tot e bine, dar nu e foarte bine. Minciuna și anormalitate nu trebuie votate nici de 1%, așa zic eu. Trebuie să fie 100%. Atunci mă voi bucura.

Împotriva minciunii și a măgăriilor vreau victorie cu 99,9%. Așa vreau în țara mea. Vreau ca pentru CSA să rămână să voteze doar Lăcătuș, Tudorel Stoica și Talpan. Mie îmi pare rău de Lăcătuș și Iovan. Ei au fost atrași acolo să ia niște bani. Iovan are suflet bun, nu-l condamn, iar de Lăcătuș îmi pare rău că se va face de râs”, a spus Becali, pentru Gazetă, după care a continuat:

O să câștig totul în instanță, numele și marca. Nu toată lumea e anormală în țara asta. Important e ca judecătorii să facă parte din cei 79%. Nu mai are cine să îi influențeze. Nu mai sunt Oprea, Coldea sau Băsescu, nu mai au putere în instanță.

Becali este convins că proiectul demarat de către CSA Steaua nu va fi unul de succes, cel puțin în actualul sezon și spune că Academia Rapid va fi mult mai puternică în 2018.

”Echipa Armatei nici nu va promova, o va decapita Rapid. Cei de la club pot să aibă și probleme legale. De ce să dai bani de la buget ca să faci echipă când deja sunt altele? De ce ții baza sportivă de pe urma căreia poți încasa bani? Sunt lucruri anormale. Nu-și dau seama în ce probleme sunt. Ce, suntem pe vremea lui Ceaușescu ca să faceți ce vreți cu averea țării? O să vadă ei!”, a mai spus Becali.

Sursa: adpres.ro și gsp.ro

FC Steaua București 2017

  • Unul cu pasa, celălat cu golul! Constantin Budescu și Harlem Gnohere!
  • Fără niciun dubiu, Florin Niță e cel mai bun portar din România!
  • Felicitări, Constantin Budescu! Mijlocașul ofensiv al Stelei a câștigat titlul de “Fotbalistul Anului 2017” conform anchetei @gspro!
  • Felicitări Harlem Gnohere! Atacantul Stelei a câștigat titlul de “Cel Mai Bun Fotbalist Străin Din #Liga1România” în 2017 în ancheta @gspro!
  • Notă: Doar Raul Rusescu (21 de goluri în Decembrie 2012) și Claudiu Keșerü (19 goluri în Decembrie 2014) au cifre mai bune decât Harlem Gnohere (16 goluri) în ultimul deceniu la FC Steaua. Atacantul francez e peste Nicolae Dică, Kapetanos, Piovaccari, Tade sau Florin Tănase.

 

 

 

  • A inebunit Siberianu’. E si normal ca marea majoritate sa considera FC SB ca fiind Steaua.
    Talpan&CO credeau ca daca au castigat marca se vor duce cu miile sa sustina fc clona.
    Problema e ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de-a casa.

    5
    1
  • Cine dreq mai e si Siberianu ?

  • Pt mine Steaua este ceasul va fi cea din todeauna , in ciuda încercărilor de a destabiliza suporterii speram ca acest subiect sa fie încheiat cât mai repede poate chiar in 2018
    Băieți sa aveți sărbători fericite și multe bucurii in anul ce vine !
    Bravo pt cei ce muncesc pt acest site pt noi toți
    ✌🏽👍🏽👍🏽
    Hai Steaua campioana in 2018 și meciuri mari cu Lazio

    9
    1
  • si daca multimea se insala? …

    3
    2
    • Daca dai drumul la un mar si marul “cade in sus”, atunci multimea intr-adevar se insala !

      3
      2
  • Aia 14% sunt toti pe forumu’ Digi. N-ai loc sa zici nimic acolo ca esti Gigist, oaie, sclavul ciobanului, etc.

    3
    2
  • In dese situatii este vorba de un singur diliu cu mai multe conturi, ca si pe gsp.

    1
    1

Comments are closed.